mandag 4. juni 2012

Hjerter igjen...... herlig velour fra Ikasyr! Jeg tror jeg aldri kan bli lei dette stoffet :) Denne toppen har lenge ligget ferdig oppklippet på sybordet mitt. I overigår ble den endelig ferdig. Og flott var det, for her i nord har vi plutselig fått god vær :)Og i går kunne Pernille endelig ta på seg det ferdige settet sitt. Skjørtet ble sydd for en tid tilbake.
Str 98 i begge deler. Storesøster Thea har samme skjørtet som lillemor og nå ville hun også ha en tilhørende topp..tror mor selv også kunne tenkt seg et plagg i dette stoffet..

 Livebilder fra badet i går morges. Tatt med mobilen så de er litt uklare.
 


Pernille skal ut å leke med paraply og såpebobler i fin været:)

Nå som jeg er hjemme i permisjon har jeg bestemt meg for å sy så mye som mulig av tøyet til de små. Har så mye stoff i hyllene nå at dette ville vært en fin og trivelig anledning til å sy opp noe av det. Men det må være lov å kjøpe strømper og sko, undertøy og vintertøy til barna:)

Kanskje du også liker ideen og vil være med på utfordringen om et "kjøpefritt" år?

Dette kan bli spennende! 


KLEM FRA

INGVIL

1 kommentar:

  1. Hei Ingvil,
    voi voi voi!! En sånn t-skjorte/topp vil eg også ha!! Så heldige jentn dine e som kan peke på et hvilket som helst stoff og få plagg av d! Mine syevna e så skranten at e aldri ville klart et kjøpefritt år, men e tenke at e generelt skal kjøpe mye minde!

    SvarSlett