torsdag 7. juni 2012

Et herlig sett :)

 Et lite sett til lille Herman <3

Genseren har jeg blogget før, men var så fornøyd med fargene på genseren at jeg ble nødt å følge den opp med tilhørende bukse.
Ble så inspirert av grønn sin flotte bukse sydd i et mønster fra Ottobre 1/12.
Anbefaler mønstret på det sterkeste. Kjempe lett å sy:)Bred strikk i livet. Str 68.


Litt dårlige farger da disse bildene er tatt med mobilen.


Se så morsom buksa er bak!Mangler bare en lapp på rumpa så er buksa ferdig. Men ei god stund til minsten passer den. 
Blir jammen meg flere av denne modellen fremover!
 


Har aldri hatt behov for å sy hjelmluer før. Men nå trenger jeg babyluer og med så mye stoff i hyllene er det ingen vits i å kjøpe disse i butikkene mer. SÅ lett å sy og går ikke rar stoffbiten til lua, så vil si butikkene tar seg godt betalt for disse!
Mønster fra Gynther.
Foreløbig har lua bare fått en knapp, men nummer to skal være til høyre for den allerede eksiserende. Trykkknapp i turkis fra lykkedragen.


KLEM FRA INGVIL

8 kommentarer:

 1. Hei Ingvil,
  eg blir rett og slett glad av å se på de fargan! Buksa va supertøff bak og hjelmlua e uvurderlig, burde hatt en sånn til Sigve no til høsten. Syns at så mange i butikkan enten dett av eller e for høg i panna, om du skjønne. E d knapp på skulderen på jumpern? Syns d e litt pæs å presse hodan demmes gjennom små åpninge når dem e så små. Utrulig fint sett, Ingvil! Har sagt d mange gang før og må si d igjen no også: du e utrolig flink!! Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ragnhild: Tuusen takk kjære du!Du er nå snill med meg, hihi... Enig med deg ang fargene <3 Buksa var utrulig morsom å sy og ble jo megatøff synes jeg:) Litt strømpebukse aktig;)Hjelmlua satt som et skudd på hodet til Herman, du får prøve den på Sigve. Liker du modellen skal han få seg maken han også. Ikke knapp på jumperen, men ribben er så elastisk at det er ikke noe problem her i gården.

   Slett
 2. Nydelig sett til lille Herman!! og takk for tipset om buksemønsteret!

  Jeg har gitt deg en Award i bloggen min;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Det må jeg jammen meg si: Gjett om jeg ble overrasket nå. SÅ utrolig koselig :TUSEN HJERTELIG TAKK! Har jo sedd at enkelte har fått disse awardene, men ikke drømt om at en skulle havne hos meg;)*neier pent* Fint at jeg også kan bidra litt til andre i denne flotte syblogge verden;)

   Slett
 3. For et herlig sett! I likhet med deg ble jeg også så fornøyd med denne buksemodellen, at jeg nå har tre nye bukser under produksjon :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha;) Ja, jeg er så glad du blogget om denne modellen for den var helt kanon! har jo ikke fått prøvd denne på lillegutt, så må sy en mindre størrelse. Men ser at modellen er god! Jeg har satt saksa i å klippe ut nye størrelser. Jeg skal definitvit sy flere slike sett:) Gleder meg til å se flere av disse buksene på bloggen din!

   God helg;)

   Slett
 4. Så herlig sett da :) Første gangen jeg er innom deg, men jeg legger meg til som følger og kommer helt sikkert tilbake.

  Ha en flott søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :) For trivelig hilsen du har lagt igjen! Og takk for at du ønsker å følge meg! Skal titte innom deg og også;)

   Super søndag tilbake!

   Slett