fredag 1. juni 2012

Blomster igjen! :)Jeg og svigermor satt i går kveld å speidet bortover på "syskapet" mitt. Eller rettelse: bokhyllen vår! Bokhyllen mister fortløpende retten til å inneholde annet enn stoff etterhvert som tiden går. Bøker blir stadig sortert bort. Og nå er det snart bare faglitteratur som innehar retten til å skule stolt utover stuen vår. Litt synd å sortere bort bøker da jeg elsker å lese! Men de siste årene har jeg ikke vært særlig flink til å lese skjønnlitteratur..såå..da må noe vike. Og ja..jeg har faktisk alle stoffene i stua. Det er i stuen jeg får ideer til mine nye sy prosjekter. Ofte mens jeg holder på med andre ting. Akkurat slik som i går kveld da jeg og svigermor sitter å ser på tv og blir tiltrukket av alle de herlige fargene som lyser mot oss. Sy oss noe nytt?
Jepp. Svigermor har god smak og har allerede plukket ut stoff fra Gekko. Og jeg må jo ikke være noe dårligere, så det blir samme stoffet på meg bare i annen farge..

Bokhylla i stua. Begynner å bli dårlig plass:) Hadde jeg bare fått inn alle stoffene som ligger ved siden av og oppå bokhyllen..og alle stoffene på sybordet. På tide med en ny bokhylle?

Med nytt mønster fra Ottobre som kom i posten i går formiddag måtte det bli t-shirt på oss. Svigermor passet lillebror mens jeg sydde. Fin arbeidsfordeling:)


 Str M i begge skjortene, men svigermor ville ha sin med litt ekstra lengde. La derfor til 6 cm i nedkanten..jeg valgte den opprinnelige størrelsen. Angrer ikke på at jeg valgte en størrelse større enn den jeg bruker til "vanlig", da det bare er tre uker siden jeg fødte:) Tar vel sin tid før man er tilbake i normale kropp igjen, ja :)Det morsomste med hele sykvelden var at plaggene ble super fine på oss!! Virkelig flott mønster fra Ottobre. Selv jeg med min lille "gravid" mage kan ta den rosa skjorta umiddelbart i bruk.Trodde faktisk ikke det rosa stoffet skulle bli så flott på, men det var jo kanonsprekt! Har allerede bestilt mer lilla stoff..for svigermor ble så fin i sitt plagg at jeg bare MÅ ha en sånn skjorte jeg også! Skal se om jeg får knipset et bilde av henne med skjorta på;) 
Klem fra

INGVIL

5 kommentarer:

 1. Herlige T-skjorter :)
  Og alle dei flotte stoffa! Du kan sy litt ser eg :)God helg!

  SvarSlett
 2. Hehe, ikke fritt for at man kan sy en god stund fremover ja :) Har et lite mål nå som jeg er hjemme i permisjon å sy opp mye av stoffene..mao kjøpestopp på klær bortsett fra: strømpebukser, sokker og undertøy. Det kan bli spennende:)Er du fortsatt i permisjon? God helg;)

  SvarSlett
 3. Så fin dem va! Og skjønne godt du treng ny bokhylle :)

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Fabelaktige farga i den bokhylla! Virkelig pent (på tross av mangel på bøker der, da;)) - skjønne godt at du blir inspirert :)
  Carina

  SvarSlett