mandag 30. april 2012

Dåådyr!
 Kunne jo ikke la være å kjøpe dette søte tøyet fra Liandlo, men har absolutt ikke blitt en favoritt fra min side. Men Pernille liker naturligvis denne genseren i str 98 veldig godt! Synes det var litt vanskelig å finne farger som matchet tøyet..eller vanskelig var det ikke, men syntes det ble så altfor jentete.


Ribben på ermene og i hals er fra en lokal bedrift. Synes liksom ikke dette tøyet passet til knasje farger..og litt kjedelig i mine øyne med både sort, brunt, rosa og lilla til..

Kanskje man begynner å bli bortskjemt på flotte tøy?
 


Det ble iallefall en genser og to luer av dette tøyet. Og Thea har bestilt kjole. Så da må jeg vel eksperimentere med flere farger til tøyet neste gang.. :p
 

Bilder er tatt med telefonen, så ble litt skurrete og dårlige farger..men her beundrer Pernille de nye skjørtene med ny genseren på:)


INGVIL 

3 kommentarer:

  1. Utrolig søtt, ville likt d sååå godt om eg va åtte år igjen!! :) Trur ensfarga gult vil være fint å ha til. E så glad i gult for tida. For hver bloggpost fra deg blir e stum av beundring -du e så flink!

    SvarSlett
  2. Takk, du er no snill med meg kjære du! :) Men takk! Gult va kanskje ikke dumt, må kanskje teste det ut. Jeg er også veldig glad i gult for tiden. Men dette tøyet var ikke enkelt..jentene liker jo uten tvil jentefarger..men man blir så lei det..

    SvarSlett
  3. Å, den var jo bare nyyyydelig! Trur eg har ei som gjerne kunne tenkt seg en sånn genser ;)

    SvarSlett