tirsdag 1. mai 2012

Monsterbodyer!Sydde to bodyer til lillebror av Sydillas monstertrucker i str 62 og 74. Lenge siden det har blitt sydd på noen truckser her i huset. Litt lei de blå trucksene, men du verden for en kvalitet de første stoffene til Venke var av! Skikkelig tykt, glatt og herlig. Hun byttet vel leverandør på stoffene i fjor sommer og jeg er ikke like fornøyd med kvaliteten nå som før. Men flotte er de jo! Begge disse bodyene er sydd av de første stoffene:)
 

En i turkis/blå med sorte kanter og orange KAM knapper. Og en i beige med lys blå kanting. Ribb begge to fra Stoff og Stil. Da vi er i overtall på jentefronten her hjemme er det litt morsomt å kunne be mannen nå velge farger på tøy og knapper...for nå er det liksom litt viktig plutselig hva gutten skal ha på seg;)
 

Likte veldig godt denne duse kombinasjonen av beige og lys blå. Tror jeg må gå løs på flere av disse "gamle" tøystykkene til body!
Kanskje en i grønn og turkis neste gang?

INGVIL

2 kommentarer:

  1. Så godt å ha noen nye plagg til nykomlingen! Han skal kanskje ikke arve så mye prinsessetøy og rosa/lilla klær fra jentene ;) Du e så heldig som har så godt lag m symaskin! Fine fargekombinasjona, og tøft m oransje knappa ;)

    SvarSlett
  2. Han må nok belage seg på litt "jentefarger" - iallefall på ull og enkelte andre typer plagg. Men må jo gjøre litt stas på at det blir en gutt denne gang;) og veldig artig for mannen å se annet enn lilla , rødt og rosa!

    SvarSlett