lørdag 23. juni 2012

Sommerkjole! 
En sommerkjole på bestilling til en søt liten jente! Denne kjolen ble sydd etter et mønster min mor gav meg fra Stoff og Stil. Hun skulle prøve seg på å sy litt men det ble det ikke noe av.. og da havnet mønstret i mine hender. Fint og enkelt mønster til nybegynnere:) Dette mønstret skulle være i str 3 år, men da kjolen ble ferdig konkluderte jeg at mønstret var noe stort og mer til en 4 åring!


Mammaen til jenta bestemte selv stoffet på kjolen, og valget falt på det rosa fe stoffet fra Sydilla med lilla ribb. Jeg irriterer meg fortsatt litt over kvaliteten på stoffet..
 

Valgte rullefall i nedkant.
Deilig med litt forandring!
Og en sniktitt fra innsiden av kjolen: 


Jeg er veldig glad i mine personlige silkelapper med mitt eget trykk på fremsiden og vaskeanvisning på baksiden. 
Kan ta et bedre bilde av lappene en annen gang:)

Så har pakke nummer to (for 200 DKK) fra Stof2000 ankommet med hærlige farger! Jeg har fått dilla på striper, prikker og ensfarget stoff for tiden..


Blir produsert så utrolig mange flotte stoffer om dagen. Jeg må snart innta kjøpestopp..har jo hyllene fulle. Men på sommersalget til Znok måtte jeg bare gribbe til meg to meter av dette herlige stoffet til Tiljamiid for 80 kr metern!! NÅ ER DET KJØPESTOPP!!
 
Tilsist noen bilder av Herman <3 
Ha en fabelaktig Sankthans Aften!

Klem fra Ingvil

2 kommentarer:

  1. Så masse herlige stoffer og klær. Er du ikke fornøyd med kvaliteten på festoffet? Og jeg som har hatt så lyst til å kjøpe det... Hva er problemet egentlig? :)

    SvarSlett
  2. Jeg synes stoffet virker så utvasket (iallefall dette opplaget av denne rosa fargen - ble kjøpt i fjor sommer) og i den form ikke noe godt å "ta i"..de første meterne jeg kjøpte fra Sydilla/Venke var høsten 2009 eller 2010 (?) og det var dengang av en helt annen karakter. Tykkere og deilig å ta i! Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive stoffet, men så flott trykk fortjener bedre kvalitet ;/ Er det bare jeg som begynner å bli bortskjemt på stoff eller er det flere som opplever dette?

    SvarSlett