mandag 28. juni 2010

Pernille og Thea

Her kommer noen bilder som ble tatt i helga av gullene våre!


Slik ser rommet til Pernille ut per dags dato. Rommet er nettopp tatt i bruk, men må nok henge opp en lystett rullegardin enda før rommet er bruksvennlig. Som kjent er det lyst hele natta hos oss nordpå, og for de små som er vant til mørket hele døgnet om vinteren blir det store kontraster å venne seg til. Princess har 40 % på hele butikken nå frem til midten av juli, så må vel finne en billig løsning snart. Rommet til Pernille begynner å ta form nå :) Spennende! Selv liker hun best å stå i senga for tiden å holde utkikk.. vil ikke legge seg ned å slappe av for alt i hele verden :) Hun er en skikkelig BLID unge!

Storesøster Thea er holder seg mest utendørs om sommeren. Hun leter og samler på hvite stener som hun oppbevarer i en stor pose. Hun og nabojenta plukker blomster og sykler dagen lang. Deilig med sommer i nord! Selv om været for tiden er til å gråte av! Thea fikk forresten hull i ørene forrige uke. Det var noe vi måtte tenke i måneder på. Synes ikke det gjorde noe med et hull i hvert øre i seg selv, men å holde ørepiercing rent for å holde betennelser unna er heller vanskelig for en femåring. Selv med hjelp fra foreldrene sine. Men etter mange samtaler og forklaringer med fem åringen, ser dette ut alt å gå etter planen. Ingen betennelser så langt. Men nå er jeg flink å renser hullene hennes. Det er nok en grunn til at de fleste er en hel del eldre enn fem år når de tar hull i ørene. Men gjett om femåringen vår tøff..å ta hull i ørene var ingen problem eller vondt for henne..tøffa!                                       

Vet ikke om det sees på bildene ovenfor, men i senga til Pernille ligger noe av mitt siste sy prosjekt. Et mykt og deilig bomull/satengsengesett med lyserosa og hvite elefanter på kjøpt fra Stoff & Stil. Synes det ble så fint! Sydde i samme slengen samme sengesettet til dukkesengen til Pernille. Har fått dilla på sengesett nå!

I morgen har jeg seinvakt så i kveld sitter jeg litt lengre opp enn vanlig. Det er jammen meg luksus!

          God natt!


      Ingvil

1 kommentar:

  1. Å, så koselige bilda av de skjønne små! :)) D e godt å se at dem har deilige sommerdaga, dem også ;) No e d skumringsmørkt her nede, savne midnattsola! Og glede meg til å se tripp trapp stolen dåkkers når den e ferdig. Fint at du e tilbake på bloggen igjen! Klem klem klem til alle dåkker fire (hadde rimt bedre m fem = klem, kanskje nåkka å tenke på?=)

    SvarSlett