søndag 27. juni 2010

Nå var det en stund siden sist..

Nå er det jammen lenge siden siste innlegg. Vi har som tidligere nevnt vært på ferie i Hellas, hatt en pc som ikke har fungert, og jeg er nå tilbake i jobb igjen etter 10 mnd hjemme i svangerskapspermisjon. Gud, så fort tiden har gått!! Litt trist.. Å jobbe som sykepleier innebærer en stressende jobb hverdag, så føler meg ganske sliten når jeg kommer hjem fra jobb om dagen.. sliten selv om jeg benytter meg av ammetid og forlater jobb to timer tidligere enn de andre! Men så er de kanskje ikke våken om natta for å amme baby heller! Det blir rett og slett dårlig med tid til blogging og koselige "sy - kvelder" her hjemme.. om kveldene når jeg får noen timer for meg selv forsøker jeg i allefall kose meg med hobbyprosjektene mine. Jeg har alltid noe som skulle ha vært gjort her i huset :) I det siste har jeg sydd to nydelige sengesett, dukkesengetøy og annet småplukk...skal legge ut bilder av de etterhvert her på bloggen. Nå om dagen holder jeg på med å pusse opp en tripp trapp stol - etter inspirasjon fra min gode venninne TimoteiaHåper og tror at stolen blir ferdig i morgen kveld.  Det er iallfall planen, så da kommer før og etter bilder av den! Timoteia har snart termin (11.juli) og jeg venter i spenning på å endelig få se babyen deres. Jeg har i flere måneder lagt flere innpakkede gaver i en skuff til gutten som kanskje skal hete ARN :) Nydelig navn! Jeg har forresten lenge lett etter sengekant til Pernilles seng og har landet på en slik som kan stå av seg selv i senga (trenger ikke knytes fast) - og disse er gode å tykke. Min erfaringer er at de tynne sengekantene er så skjøre at ungene våre "knørver" de ned i senga, og slik mister de liksom sin funksjon :) Har funnet to gode å tykke sengekanter hos mortil3, men er usikker på hvilken jeg skal velge. Og egentlig vil jeg helst ha en sengekant med litt mer nostalgisk preg, men blir vel å velge denne..
Men må vel tenke enda en gang på hvilken sengekant da disse er veldige dyre. Tenke tenke. Sove sove. Nå MÅ jeg hoppe i loppekassa, jobb i morgen kl 07:30...sukk. Skal legge ut bilder av senga til Pernille i morgen, kanskje dere kan hjelpe meg å velge?!


God Natt! :)


Ingvil

3 kommentarer:

 1. Så godt å høre fra deg igjen! Så rart å tenke på at dåkker har så hektiske hverdaga, mens vi bare går her og vente... Dagan e stort sett tomme (bortsett fra i dag, der e BÅDE har vært på kontroll hos jordmor OG skal på besøk til Moss - mye som skjer, tihi!)
  Glede meg til å se bilda av tripp trapp stolen, nåkka så hendig som de stolan skal man leite lenge etter ;)
  Klem klem!

  SvarSlett
 2. Forresten så va de sengekantan veldig fine, men skjønne at du ønske deg en mer nostalgisk, sia dåkker har den herlige Killi-senga! Blir spennanes å se ka du ende opp med :)

  SvarSlett
 3. Heia søte du! ja her går det i ett. Har faktisk sove to timer i ettermiddag :) Har vært en skikkelig stress dag på jobb i dag, og ble beordret en time overtid..så va helt knust når eg kom hjem. I morra har eg seinvakt og på onsdag skal vi kjøre en liten tur til Tromsø. Glede meg! ;) Alt bra på timen i dag?
  Ja, de sengekantene va veldige fine, men skulle gjerne hatt noe uten alt det mønstret..
  Men lande vel på den rosa tenke eg! :)

  E visst litt på etterskudd m de stolene allerede. Sukk! Skal ut no å male det første strøket med blått. Har så masse bilder som ligg på fotoapparatet som eg skal legge ut etterhvert, glede meg.

  SvarSlett