lørdag 20. mars 2010

Har shoppet i dag! Og koser meg nå på nettet..

Sitter å drømmer om nye lamper, men har jo nettopp invistert i seng. Sååå..må vel bare drømme videre! Bohus hadde 50 % på  belysning i forrige uke, så jeg sikret meg iallefall lysslynger til hver av barna :) De var helt enkle av utseende, og jeg betalte bare 80 kr for to eksemplarer. De fungerer perfekt som nattlys til barna våre. Se på disse flotte nattuglene som kan kjøpes fra sverige her. De var søte! (jeg er visst gal etter ugler for tiden) Irriterer meg stadig over at det kun er tollfritt for varer  under bare 200 kr...Denne flotte lampa fra Kartell fås kjøpt her. Villa Europa sender fraktfritt, men hva hjelper det når prisen på lampa er på to tusenlapper?! Jeg skulle iallefall likt å hatt denne i stua vår. Synes den er så flott. Sikle sikle!

Hjemme hos oss har vi mye hvitt, men også en del spreke farger. Jeg har stor sans for det hvite, rene og nostaligske. Men over tid havner det alltid noen fargeklatter innom rommene våre. Jeg klarer liksom ikke bestemme meg for ren nostalgi eller det litt lekne og fargerike. Så det har vel blitt en god blanding av begge deler. En mix av ting jeg liker å omgi meg med. Kom over en veldig koseli blogg der Anne har innredet sine barnerom i den rene nostalgisk ånd. Jeg lar meg gjerne rive med av slike skjønne barnerom. Sjekk også ut denne FABELAKTIGE bloggen til Gizmolinas! Bildene nedenfor er hentet fra siste nevntes blogg. Godt jeg kjøpte Killi Juno senga i hvitt :) Da kan man endre på det resterende interiøret om man går lei..

Nå i helga er vi i byen på besøk hos Svigers. SÅ deilig å være tilbake her igjen, må si jeg savner by-livet og alle butikkene... sukk..Men har hatt en trivelig dag på kafê med familien og sjekket ut vårmoten for de små. Egentlig skulle jeg handle klær til meg selv, men av en eller annen merkelig (og irriterende) grunn finner jeg ikke NOE til meg selv..merkelig! Så det endte med at Pernille fikk seg 4 nye bodyer og 2 nattdrakter fra Cubus. En nydelig lilla velour kjole og tilhørende body fra Ei Sikke Lej.
 

Bodyen var med søte retroinspirerte fugler. Var så i tvil om jeg skulle kjøpe body eller nattdrakt med de fuglene på, men det endte altså tilslutt på bodyen. Forsøkte fotvilt å legge inn bilde av bodyen fra Ei Sikke Lej, men det gikk ikke til min store fortvilelse :0 Skal se på mandag om jeg finner en bukse til den bodyen på en annen butikk her i byen.
Det ble også et klesplagg fra Småfolk til lille pia. Den var nå enda litt stor siden den var i str 74 - 80, men som kjent vokser de søte små i en heidundrende fart!

 
Thea fikk en hel haug med klær...hun har forresten bursdag 1.april og er dermed hele familiens aprilsnarr :) Siden det snart er bursdagen hennes har vi og svigers planlagt å spleise på bursdagsgave til henne. Tror det blir en rosa Nintendo DS og Josefine spill. Hun kommer til å bli overlykkelig! Thea elsker Josefine og lillesøsteren Sofie.
Ha en fortreffelig helg! :)

Ingvil

3 kommentarer:

 1. Så mye fin inspirasjon du kose deg m om dagan! :) D e godt å la seg inspirere, drømme, fantasere... ♥ Og e syns dåkker har funne en super gave til min lille guddatter, nåkka ho kan lære masse av (trudde ikke at EG kom til å si nåkka så positivt om sånne spill, men e må vel også følge litt m i tida ;) No e d ikke lenge til vi sees! D blir kanskje i barnebursdag? Klem klem

  SvarSlett
 2. Så koselig at du e her å ser på sida mi:) Har kasta meg over pcen til svigers i helga! Så deilig med lånt pc etter min katastrofale egne pc krasj. Vet du, eg hadde ALDRI trodd sjøl at vi skulle ha noe sånn spillegreier inn i huset vårt (eg e jo alt anna enn begeistret for spill som ikke e brettspill) - men når vi ikke har pc lenger, e det flere enn meg som får panikk :) Thea bruke å spille Sofie spill på pcen og oppdaga de solgte sånne spill til på Nintendo DS også .. Jippi! Da kan ho spille på egen konsoll og mamma blogge videre når pcen e reparert!

  GLEDE meg til å se deg :)STOR klem

  SvarSlett
 3. Så sant, så sant :) Et lite tips: Når du svare på en kommentar, så svare du inne på bloggen til kommentatoren, og skriv "Sv:" først. D e god bloggeskikk, så får begge flere kommentara ;) Ikke alltid man les samme innlegg + kommentara inne hos andre. Vel, snart sees vi, kjære du! D blir flott!

  SvarSlett