fredag 23. mars 2012

Prinsefrosker og storebrorsopper! En god venninne fikk en liten prins denne uka og da måtte jeg selvsagt sy en liten babygave.
Valget landet på de lys grønne froskene på brun bakgrunn med army grønne kanter..og hvite trykk knapper :) Str. 62. Synes bodyen matchet så fint i fargene at jeg ble nødt til å sy en ny i samme slengen i str 74 til eget bruk.

Storebroren til den nyfødte måtte jo også få en gave! Mammaen hans hadde bestilt en solgul genser i anledning en solfest/påskefest i barnehagen, og da fikk han likegodt denne genseren i gave. Str 92 med brune kanter.

 
Håper genseren faller i smak hos storeror! Nytt genser mønster fra Ottobre så jeg er spent på om resultatet blir bra i bruk.
Måtte sende med en liten matchende lue til genseren også!

Har fått sydd en hel del de siste dagene.
Bilder kommer :)

Ha en fin fredagskveld!

Ingvil

1 kommentar:

  1. Og gaven falt, som du vet, virkelig i smak. Du e sååå flink! Tusen takk! Påskefrokosten ble vellykka, og hele gjengen va mektig imponert over kor flink gudmor han har. Han va så stilig med lue som marche ;) Bodyen e enda ikke tatt i bruk, men e glede meg til den blir å passe, den va kjempefin! Tusen takk, kjære du! Klem

    SvarSlett