mandag 26. mars 2012

Dådyr!


Har ikke helt funnet et genser mønster jeg er helt fornøyd med til ungene. Dermed gikk jeg i gang med å tegne et eget. Endelig! Enten synes jeg mønstrene ofte er for kort/litt knapp i liv eller ermer, eller aaaltfor vide i modellen.. Liker at genserne er behagelige, romslige og kan "vokse" med barnet..men forstatt at de beholder en fin fasong! Dette ble prøvegenseren i str 98 til Pernille og ble sydd med en tøy rest av dådyrer og ermer og bakdel i mørk brun Jersey. Ermer kantet med lys toffey farge.Jeg er veldig glad i disse dådyrene. Kjøpte fem meter av de hvite og de grønne i fjor vår..Nærbilde av genseren

 Livebilde av Pernille og genseren. Hun gjør seg litt til :) Bare morsomt siden hun egentlig ikke har vært så glad i å bli fortografert tidligere.  

Så fornøøøyd!!

Skal jeg gjøre noen nye endringer på mønstret? Ja, jeg blir nok det. Men det eneste jeg blir å endre på er nok vidden på plagget.. det ble en anelse for smalt. Ellers ble jeg veldig fornøyd med lengde og bredde på ermer, og lengden på genseren. Så finjusteringer nå så blir det flere gensere til Pernille mor!

Akkurat nå holder jeg på med et babyteppe og et sengesett til junior i magen med tøy fra småfolk. Blir spennende å se hvordan det blir når det er ferdig. Bilder kommer!

Klem fra Ingvil

1 kommentar:

  1. Superfin! Elske også d stoffet og e kjempetakknemlig for tunikaen du sydde til meg.
    Og så fint at du blogge litt hyppigere igjen! :)
    Klem

    SvarSlett