mandag 6. september 2010


Vi forbereder oss på kulda

Vi fikk en pakke i postkassen i dag fra Danmark.. Jippi!!
Og jeg vil dermed anbefale dere alle Filabel på det varmeste!

Jeg er veldig glad i danske klær til de små, jeg har tidligere nevnt Katvig her inne på bloggen. Men jeg er også svært glad i Småfolk og ej sikke lej. Fargerike og lekne klær. Og kvaliteten er upåklagelig!


Hos Filabel fant jeg årets strømpebukse fra ej sikke lej og en NYDELIG dongerikjole fra samme produsent. Kjolen var en overligger og kostet fint lite.
Samlet sum for begge plaggene ble 150 kr :)Med pakken kom det også et nydelig kort fra Småfolk med lilla fugler på. Søtt!

Men best av alt er det som er hjemlaga, synes jeg.
Og her kommer noen bilder av hva min mamma har produsert til Pernille i løpet av de siste ukene. Hun er virkelig verdens beste og er racer på pinner!

En nydelig naturfarget jakke.


Marius genseren. Mamma strikket til Pernille, Thea og Meg :) Min kjære mann ville ikke ha.. han er visst ikke så glad i strikka tøy.

kan dere forstå det?Og en liten bukse til genseren.


Og et til ullsett. Nydelig! :)Takk mamma!


Ha en fabelaktig uke!

Ingvil

3 kommentarer:

 1. Takk for koselige kommentara! Eg e helt enig m deg, hjemmelagd e best! Og særlig når man har en så flink mamma som deg! :) Klær på tilbud e jo heller ikke å forakte ;) Her e d også blitt kjøligere i lufta, og i dag har lilleprinsen og e vært på babysang i kirka lammi barselgruppa - kjempestas! E legg forresten inn en bestilling på et pinnsvin-panneband el.l., se innlegget mitt:
  http://timoteia.blogspot.com/2010/08/pinnsvin.html

  :) Stor klem fra oss!

  SvarSlett
 2. Sv: Ååå, heldige meg som har deg! Du kan velge farge - e vet ikke helt ka som passe best. Kanskje mørkt? Eller?
  KLEM

  SvarSlett
 3. Ååå, eg som har deg! :) Eg tippe et mørkt et ja! Har brukt mine masse allerede, så kjekke å ha på når man trille tur! Håpe du også blir en fornøyd eier. Skal sende det til deg i morgen :) Har akkurat vasket badet, gjett om det trengtes! Mann på jobb, minste mor sover og største pia e i barnehagen. Nyt den siste timen før middag..helt for meg selv! :)

  SvarSlett